صادرات مبل استيل

10 صادر کننده برتر مبل استیل در جهان

10 صادر کننده برتر مبل استیل در جهان

مبل استیل از جمله کالاهای لوکسی است که در اقصی نقاط جهان طرفداران و علاقمندان بسیاری دارد. محصولی کاربردی و زیبا که روز به روز به تنوع آن افزوده شده و تولید کننده ها با رصد مداومِِ دنیای مد، سلیقه ی مشتری و راحتی مصرف کننده، اقدام به طراحی و تولیدِ مدرن ترین، زیباترین و راحت ترین مبل ها می نمایند. در این میان، با توجه به اقبال زیاد مشتری، رقابت شدیدتری نیز میان فروشندگان وجود دارد. این رقابت نه تنها در بین تولید کنندگان یک شهر یا یک کشور که در ابعاد بسیار وسیعتر و در سطح جهانی در جریان است و صادرات مبلمان یکی از پولسازترین فعالیت ها محسوب می شود.  صادرات این محصول در سال 2014 گردش مالی 244/62 میلیارد دلاری برای کشورهای صادر کننده به همراه داشت و این رقم در سال 2017 به 331/22 میلیارد دلار رسید و  پیش بینی می شود تا سال 2025 این رقم از 500 میلیارد دلار نیز عبور کند. حالا برویم سراغ معرفی  10 کشوری که سهمداران اصلی این مبلغ هنگفت به شمار می روند:  

1.چین 

اولین کشور این لیست چین است که با مبلغی بالغ بر 93.4 میلیارد دلار  (در سال 2014) سردمدار صادرات مبلمان در جهان محسوب می شود. چین با استفاده از نیروی کار ارزانی که در اختیار دارد توانسته با تولید مبل های ارزان قیمت ، بیشترین مقدار صادرات جهان  را به خود اختصاص دهد. البته چی زیبایی و کیفیت را فدای ارزانی نکرده و با جلب  رضایت و اعتماد عمومی توانسته موجب افزایش تقاضا از سمت کشورهای وارد کننده شود. قیمت ، کیفیت و زیبایی سه فاکتور مهم برای تصاحب هر بازاری از جمله بازارهای جهانی ست که با بهینه سازی آنها می توان رقبا را پشت سر گذاشت.
yihua و kuka home  دو برند مطرح چینی در زمینه تولید مبلمان هستند. چین علاوه بر داشتن رتبه ی نخست در صادرات اولین تولید کننده ی مبلمان جهان نیز به شمار می رود. که  رشد صنایع چوبی آن نقش بسزایی در رونق صنعت مبلمان این کشور داشته است. 

2. آلمان

.آلمان به عنوان دومین کشور صادر کننده مبلمان شناخته شده که اولین جایگاه را بین تولیدکنندگان مبلمان درکشورهای اروپایی دارد. 
در ابتدا تولید مبلمان این کشور تنها برای مصرف داخلی و بعضا کشورهای همسایه بود اما با رشد صنعت مبلمان در این کشور و وقوع بحران مالی و رکود اقتصادی در اروپا، مقصد صادرات این کشور به سمت کشورهای آسیایی و آمریکای شمالی 
تغییر کرده و هم اکنون حدود 70 درصد صادرات این کشور به همین مقاصد انجام می شود که ایران نیز شامل آن هست. 
آلمان پس از چین و امریکا سومین تولید کننده ی مبلمان در جهان محسوب می شود و سهم آن از صادرات مبلمان در سال 2014 مبلغی بالغ بر 18 میلیون دلار بوده است. 

3.ایتالیا

با اینکه ایتالیا چهارمین کشور تولید کننده ی مبلمان در جهان محسوب شده و 4 درصد از تولیدات مبلمان جهان به آن اختصاص دارد اما رتبه ی سوم صادرات مبلمان در جهان را داشته و در این زمینه بسیار خوش درخشیده است.همانطور که می دانید مبلمان ایتالیایی و طرح های مشابه آن بسیار در جهان محبوب بوده و طرفداران بی شماری دارد. 
علاوه بر صادرات مبلمان که سودی در حدود 15 میلیارد دلار در سال 2014 عاید این کشور نمود، ایتالیا درآمد بسیاری هم از آموزش صنعت مبلمان و فروش طرح های خاص خود در این حوزه دارد.    

4.لهستان

لهستان سومین کشور مطرح اروپایی در زمینه صادرات مبلمان می باشد که به اکثر کشورهای اروپایی و 
آمریکایی صادرات داشته و سهم بسزایی در بازار کشورهای مطرح جهان دارد. انگلیس، آمریکا، هلند، سوئد، فرانسه و حتی ایتالیا و آلمان که خود از برترین صادر کننده های دنیا می باشند؛ جزو وارد کنندگان مبلمان لهستان به شمار می روند . مبل های لهستانی درحال حاضر در فضاهای مهمی مانند کاخ الیزه و نمایندگی های اپل مورد استفاده قرار دارند که نشانه ی محبوبیت و مقبولیت سبک مبلمان این کشور در جوامع جهانی می باشد. علاوه بر سبک خاص مبل های لهستانی، اصلی ترین مشخصه ی این مبل ها استانداردهای کیفی بسیار بالای آنهاست. استانداردهای مبل سازی در اروپا بسیار بالاتر از آمریکا و کشورهای آسیایی بوده و با این وجود می توان مبل های لهستانی را با کیفیت ترین و فاخرترین مبل در جهان دانست.  لهستان در سال 2014 مبلغی معادل 11.9 میلیارد دلار از صادرات مبلمان را نصیب خود نمود که با توجه به اینکه لهستان پس از چین، آمریکا، آلمان، ایتالیا و هند در رتبه ی ششم تولید مبلمان جهان قرار دارد درآمد بسیار ایده آلی محسوب می شود.

5.ایالات متحده 

پس از چین، آمریکا با تصاحب 12 درصد از کل تولیدات جهانی در رتبه ی دوم  از نظر تولید مبلمان قرار دارد اما  در آمد حاصل از صادرات مبلمان این کشور  در سال 2014 چیزی در حدود 11.8 میلیارد دلار بوده که این کشور را پنچمین صادر کننده ی مهم دنیا کرده است.  البته آمریکا علاوه بر صادرات بالا، واردکننده ی بزرگی نیز محسوب می شود .آمریکا بیشترین واردات مبلمان را در جهان دارد که با توجه به جمعیت آن و علاقه ای که آمریکایی ها به وسیله های لوکس و مصرف گرایی دارند کاملا منطقی ست. مبدا واردات آمریکا عموما از کشورهای آسیایی همانند چین، ویتنام و مالزی بوده که البته طی سالیان اخیر با توجه به تنش اقتصادی میان آمریکا و چین ، سهم این کشور در بازار مبل آمریکا کاهش چشمگیری داشته و همین امر موجب افزایش تولید و صادرات مبلمان از ویتنام شده است.گفتنی ست کارخانه ها ی ویتنام نیز معمولا تحت لوای چین بوده و تنها با مارک ویتنام به دلیل دور زدن مسائل پیش آمده، روانه ی بازار می شوند.

6.مکزیک 

 ششمین رتبه ی صادرات مبلمان جهان به مکزیک تعلق دارد . در سال 2014 ، 9.7 میلیارد دلار سود حاصل از صادرات مبلمان این کشور بود که این رقم همچنان در حال افزایش است . ابتدا تنها مقصد مکزیک، بازارهای ایالات متحده بود اما امروزه، این کشور به کاانادا نیز صادرات گسترده ای دارد. 
 
7. ویتنام 

ویتنام هفتمین کشور این لیست بوده و درآمد حاصل از صادرات آن در سال 2014 ، 6.7 میلیارد دلار بوده است. اما آنچه در این میان حائز اهمیت است رشد چشمگیر صادرات این کشور بوده است. ویتنام به کشورهای اروپایی و آمریکایی صادرات داشته و طی سالیان  
 اخیر به دلیل تیره شدن روابط اقتصادی چین با امریکا سهم ویتنام در بازارهای ایالات متحده به یکباره افزایش چشمگیری داشته است.  
 
8. کانادا 

کانادا درآمد کلی 4.9 میلیارد دلار از صادرات مبلمان در سال 2014 کسب کرده است.و هشتمین کشور صادر کننده ی مبل در جهان می باشد. کانادا دو درصد از کل تولیدات مبلمان جهان را در اختیار داشته و بیش از 90 درصد محصولات خود را به ایالات متحده صادر می نماید. تولید کنندگان اصلی مبلمان کانادا در ایالات کبک و انتاریو قرار دارند که حدود 75 درصد تولیدات مبلمان کشور و صادرات را تامین می نمایند. کانادا علاوه بر تولید بسیار، بر کیفیت محصولات خود نیز بسیار حساس بوده و در پی رشد تولیدات و صادرات خود می باشد اما رقیب اصلی او در بازار آمریکا شرکت های آسیایی هستند که به دلیل قیمت تمام شده ی کمتر ، وارد کنندگان آمریکایی بیشتری را به سمت خود جلب نموده اند. 
 
9. جمهوری چک 

چک رتبه نهم در کشورهای صادر کننده مبلمان را به خود اختصاص داده است.و درامدی بالغ بر 4.4 میلیارد دلار از این حوزه کسب کرده است. مقصد صادرات این کشور اروپایی به کشورهای مطرحی همچون آلمان، ایتالیا، اتریش و ...  بوده و گفتنی ست که استانداردهای مبل سازی در این کشور نیز نسبت به سایر رقبا بسیار بالاتر و با کیفیت تر بوده است.

10. هلند 

هلند دهمین کشور این لیست است  که درآمد سالیانه ای در حدود 4/2 میلیارد دلار از فروش محصولات و صادرات مبلمان کسب می کند.
IKEA  از مهمترین شرکت های هلندی ست که در 52 کشور جهان بیش از 400 شعبه دارد. 
  
سهم ایران در صادرات

مبل استیل در ایران تولیدات بسیار مرغوبی داشته و اکثر مواد اولیه و صنعتی آن از جمله پارچه های رو مبلی زیبا، منبت کاری و کنده کاری های بی نظیر، چوب درجه یک و... در داخل کشور قابل تامین است. پارچه های یزد یکی از بهترین پارچه ها در تولید مبل استیل می باشند که با پارچه های ترک برابری کرده و حتی در مواردی شاهد این بوده ایم که شرکت های نساجی ترک، این پارچه ها را خریداری کرده و با نام خود به بازارهای جهانی عرضه نموده اند که واقعا جای تاسف دارد. همچنین این مدل مبل علاوه بر استقبال جهانی در کشور های عربی نیز بسیار محبوب می باشد. به عنوان مثال واردات مبلمان عراق در سال گذشته 240 میلیون دلار بوده است. 

با اینکه تقاضا در این کشور و سایر کشورهای همسایه برای واردات مبلمان در حال افزایش است و ایران نیز روابط دوستانه ای با این کشورها دارد اما متاسفانه سهم ما از صادرات مبلمان در سال گذشته حدود 80 هزار دلار بوده که با توجه به ظرفیت های بسیار بالایی که در تامین مواد اولیه و هنرمندان کار بلد داریم رقم بسیار ناچیزیست. به نظر می رسد باید تولید کنندگان عزم خود را در بالا بردن کیفیت، رسیدن به استانداردهای جهانی و جذب بازار کشورهای دوست و همسایه جزم کرده تا با صادرات مبل استیل هنر این سرزمین را به نمایش عموم بگذارند.

صادرات و ورود به بازارهای جهانی موجب افزایش تولید و کارآفرینی شده و چرخه اقتصاد کشور را دچار تحول بزرگی می کند .

نظرات

ارسال نظر

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد، فیلد های اجباری با علامت * مشخص شده اند.